اتاق غذاخوری توسط禾光室內裝修設計 ─ her guang design, آسیایی | homify
 اتاق غذاخوری توسط禾光室內裝修設計 ─ Her Guang Design, آسیایی
 اتاق غذاخوری توسط禾光室內裝修設計 ─ Her Guang Design, آسیایی
 اتاق غذاخوری توسط禾光室內裝修設計 ─ Her Guang Design, آسیایی
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

牆,是藉著空間給予時光流動的思考。

牆,是生活感。

牆,表達空間性質。

地坪使用白色epoxy襯托空間中不同牆面的特性,將其氛圍揉合再現。混凝土牆的質樸感劃開公、私場合,在牆與牆之間拓開,將光源引進光線較弱的地方,褪去華麗卻依舊鮮豔的舊木料和粗獷的粉光牆面形成對比。古老的實木門、窗襯著黑板漆牆面用濃厚的歷史味,包圍著書房。

牆,形塑空間、光影、生活。

THE WALL

The wall, is given by spatial flow of time.

The wall, is the sense of life.

The wall expresses the nature of space.

The floor is using white epoxy that shows the different characteristics of the wall and blends the atmosphere with a feeling of reproduction.

The simple sense of the cement powder light wall divides into public and private occasions.

It opens between the walls and allows the light to shine into the darkness.

The old wood has retreated but its elegance still exists with the robust cement powder light wall and rugged wall light contrast.

Old solid wood doors and windows are set off by the blackboard paint by the wall with a strong historical flavour, surrounded by a study room.

The wall, the shape models of the space, the light and shadow, the life.

تصاویر مشابه
نظرات

Request quote

شماره وارد شده معتبر نیست. لطفا به کد کشور،پیش شماره و شماره تلفن وارد شده دقت کنید.
By clicking 'ارسال' I confirm I have read the سیاست حفظ حریم خصوصی & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.